Clima nagle przestała dzialac. Bezpieczniki sprawdzone, na viakenie brak błędów. Proszę o polecenie jakiegoś pewnego warsztatu od klimy. Piaseczno i okolice
Diagnostyka, naprawa klimatyzacji Piaseczno i okolice
Zwiń
X
-
Zwykly przeglad klimy od kilku lat robie w Autotronik Bosch Service i jestem zadowolony: proznia, nowy smar, nabicie, ozonowanie. Moze sprobuj u nich a jak nie to kiedys czytalem o jakims warsztacie na okeciu ktory tylko klime robi, tylko niestety nie pamietam nazwy... :/ na innych forach gdzies znalazlem na nich namiar.
-
-
Klima zrobiona. Padła sprężarka. Z tego co sie dowiedziałem z netu i co potwierdzil mi wlasciciel warsztatu grupa vw w pewnym okresie montowala kompresory delphi w których ukrecaly sie wałki. Polecqm warsztat na Białołęce Ostródzka 245c Ant-Auto. Wlasciciel rzeczowy potrafi doradzic ale nie narzuca. Zajmują sie kompleksowa naprawa klimatyzacji. Na naprawę roczna gwarancja. Cenowo też bardzo przyzwoicie. W piasecznie bylem na Kościuszki. Ale cena jaką mi powiedzial wlasciciel porazila,mnie.Ostatnio edytowany przez robi1; 22383.
Komentarz
-
Komentarz